Kuvaajasta

Olen itseoppinut amatöörikuvaaja ja kuvaan laiskana ihmisenä pääsääntöisesti nykyisessä kotikaupungissani Helsingissä, mutta liikun toisinaan aika kaukanakin. Matkoillani olen kuvannut Tansaniassa ja Tampereella, Nepalissa ja Nastolassa, Sierra Leonessa ja Savonlinnassa, Burundissa ja Puumalassa, Gambiassa ja Käpylässä. Olen käynyt metrolla Espoossa ja joku vuosi sitten Etiopiassakin. Tosin en metrolla. Viimeeksi tutustuin Burkina Fasoon.

En ole mikään kamerahifistelijä. Tarvitsen vain työkalun valon ja varjon leikkien tallennukseen. Olen kuvannut monenlaisilla kameroilla aina filmipokkarista actionkameroihin, instantkamerasta digijärkkäriin, kännykästä dronekameraan. Merkkiuskollinenkaan en osaa olla, käsieni kautta on kulkenut ainakin Kodak, Agfamatic, Olympus, Panasonic, Nikon, Canon, GoPro, iPhone, Huawei, OnePlus, Nokia, Sony, Samsung, Polaroid, Konica, Praktika, DJI…

Kamerakalustoni päivittyi syyskuussa uudella rungolla Sony A7RIVA ja SIGMA 85mm f/1.4 DG DN Art -objektiivilla.  uskollinen Sony RX10IV on myös edelleen menossa mukana ja  taskussa on aina Samsung S21 Ultra ja tarvittaessa lmakuvaukset hoidan DJI Mavic Pro:lla.  Actionia ja tarvittaessa veden alta kuvaan GoPro Hero 5 Blackilla.

”Paras kamera on mukana oleva kamera!”