Kuvaajasta

Olen itseoppinut amatöörikuvaaja ja kuvaan laiskana ihmisenä pääsääntöisesti nykyisessä kotikaupungissani Helsingissä, mutta liikun toisinaan aika kaukanakin. Matkoillani olen kuvannut Tansaniassa ja Tampereella, Nepalissa ja Nastolassa, Sierra Leonessa ja Savonlinnassa, Burundissa ja Puumalassa, Gambiassa ja Käpylässä. Olen käynyt metrolla Espoossa ja viime vuonna Etiopiassakin. Tosin en metrolla.

En ole mikään kamerahifistelijä. Tarvitsen vain työkalun valon ja varjon leikkien tallennukseen. Olen kuvannut monenlaisilla kameroilla aina filmipokkarista actionkameroihin, instantkamerasta digijärkkäriin, kännykästä dronekameraan. Merkkiuskollinenkaan en osaa olla, käsieni kautta on kulkenut ainakin Kodak, Agfamatic, Olympus, Panasonic, Nikon, Canon, GoPro, iPhone, Huawei, OnePlus, Nokia, Sony, Samsung, Polaroid, Praktika, DJI…

Nykyään kamerarepusta löytyy Sony A7RIII  ja  Sony RX10IV, taskussa on aina OnePlus 5T, jonka istutan tarvittaessa  gimbaaliin ja mukana ilmakuvauksissa lentää DJI Mavic Pro.  Actionia ja tarvittaessa veden alta kuvaan GoPro Hero 5 Blackilla.

”Paras kamera on mukana oleva kamera!”